CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Versterk jouw professionele identiteit

knop ikdoe mee

Zicht op jouw unieke waarde, jouw bijdrage aan de wereld, jouw professionele identiteit

 

 

inge elsingaEendaagse training
Datum: nader te bepalen
Prijs: € 245,- (BTW-vrij)


Inclusief materiaal, lunch, koffie en thee.

 

 

 

Jij hebt iets dat niemand anders heeft: jouw unieke waarde, jouw bijdrage aan de wereld, jouw professionele identiteit. Misschien ben je het kwijt, of ben je het vergeten. Misschien kun je er net niet bij. Of vind je de juiste woorden niet. Stel dat je het aan iedereen zou kunnen laten zien. Aan je baas, je medewerkers, je collega’s. Aan je klanten en opdrachtgevers. Je lezers, je publiek. Weet je wat er dan gebeurt? Ze willen jou. Alleen jou. Want jij bent onvervangbaar. De wereld heeft jou nodig.

Je professionele identiteit is dat waar jij het verschil maakt, wat jij de wereld hebt te geven. Het is jouw persoonlijk kapitaal, de energie die je uitstraalt, jouw fundament.

In deze ééndaagse groepstraining krijgen je hart en je onderbuik alle ruimte om zich uit te spreken over jouw professionele identiteit. Je krijgt nieuwe inzichten rond je professionele identiteit, die je met je hoofd nooit had kunnen bedenken. Het wordt een dag vol zin, plezier, ontmoeting en inspiratie! Je gaat naar huis met een tastbaar en zichtbaar beeld van jouw professionele identiteit, dat je op bewust en onbewust niveau blijvend herinnert aan wie jij bent en wat je te brengen hebt. Met dit fundament kun je gericht stappen zetten om je werk of onderneming vorm en richting te geven en je eigen kansen te creëren.

 

 

De Trainer


Je wordt begeleid door Inge Elsinga van In Oorsprong. Zij zet haar expertise als loopbaancoach, procesbegeleider, trainer en schrijver in om voor (zelfstandige) professionals hun professionele identiteit naar boven te halen en vast te leggen, zodat wat ze doen, samenvalt met wie ze zijn. Inge is erkend door en geregistreerd bij Noloc, beroepsvereniging van loopbaandeskundigen.

Trainingstijden: 09.30-16.30 uur (zaal open 09.00 uur)

Plaats: De Ommezwaai, Van Egmondstraat 5, Castricum

Hier vind je de routebeschrijving.

TOP