CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

 

Schrijf al je “beren” eens op. Maak er een mooi rijtje van.

Ga er even voor zitten en kijken eens wat kan helpen om te beren weg te jagen. Of bedenk wat het ergste is dat kan gebeuren. Zet deze helpende gedachten in een rijtje ernaast.

Om het te verhelderen even een voorbeeld: “Nu ik minder tijd aan mijn bedrijf besteed, blijft de omzet natuurlijk achter en kan ik wellicht mijn hypotheek niet betalen”. Een helpende gedachte kan zijn: “Ik heb nu even rust nodig om weer 100% te kunnen functioneren. Ik heb nog wat financiële middelen en kan deze rust dus nemen. Daarna ga er weer volledig tegen aan”.

Een andere helpende gedachte hierbij kan zijn: “Wie zou mijn kunnen helpen. Wellicht bij  het uitvoeren van de opdracht voor je of om mee te sparren”. #durftevragen

Vol goede moed verder dus.

Vol moed ben ik het eerste jaar ingegaan om de Ommezwaai een nieuwe look en feel te geven. Nieuwe keuzes te maken die bij mij passen en bij de mensen met wie ik samenwerk. Gaandeweg kwam ik er steeds meer achter dat de Ommezwaai zich zou moeten richten op loopbaanvraagstukken en dat dit bovendien ook veel beter bij mij past.

In samenwerking met een geweldige ondernemer uit mijn netwerk Joke de Geest van Pezzo per Pezzo heb ik een opleiding voor loopbaanprofessionals 3.0 opgezet en succesvol de eerste keer georganiseerd en 8 zeer gemotiveerde professionals “afgeleverd”. De volgende opleiding start in september.

De 3,5 daagse loopbaantraining “Geef je loopbaan een nieuwe impuls”  is aangepast en richt zich ook meer op de toekomst. Wat wordt er van ons gevraagd qua competenties en skills. En hoe speel je daar als werknemer op in. De individuele loopbaantrajecten laten mooie resultaten zien. We scoren gemiddeld een 8,6 bij de trajecten. Op naar 9.

Kritisch en trots

Vaak denk ik dat het allemaal te langzaam gaat. Is het allemaal wel goed genoeg. Als ik dat soort momenten heb spar ik met andere ondernemers. Kijk ik nog eens naar de evaluaties van mijn klanten. En kom ik wel weer terug op aarde en realiseer ik me wat ik tot nu toe heb bereikt en mag ik ook best trots op mezelf zijn. Dus bij deze: ik ben TROTS op hetgeen ik (wij) tot nu toe bereikt hebben. Wij, omdat zonder energieke, lieve collega’s om me heen was het me zeker niet gelukt. Op naar mijn jaar 2 Ommezwaai. DE loopbaanspecialist van Noord-Holland. 

Jullie hulpI

Graag maak ik gebruik van jullie expertise. Heb je tips om de dienstverlening te verbeteren. Laat het me weten !! 

Jacqueline

 

TOP