CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Leiderschapsdag

knop ikdoe meeVersterk je eigen positie als leidinggevende, bereik betere resultaten met meer plezier

 

peter gerrickensDatum: nader te bepalen

Prijs: € 245,- (BTW-vrij)

Inclusief materiaal, lunch, koffie en thee.

Lees ook de ervaringen van eerdere deelnemers.

 

 

leiderschapsspelAls leidinggevende ben je veel bezig met de ontwikkeling van de mensen aan wie je leiding geeft. In deze training is er volop aandacht voor jouw eigen ontwikkeling. In goed gezelschap sta je stil bij vragen als:

- Wat is jouw visie op jouw rol als leidinggevende?

- Wat zijn de effecten van deze visie op leiderschap voor jezelf en je medewerkers?

 

inspiratiespelWat motiveert jou als leidinggevende en hoe kun je je eigen motivatie kunt verhogen? En hoe hangt dit samen met jouw visie op leiding geven?

- Hoe vergroot je je eigen werkplezier? Je kijkt naar het effect van de veranderingen in je werk en/of de organisatie op jouw werkplezier en dat van je medewerkers. Wat kun je doen om gedrag dat werkplezier vergroot te bevorderen en gedrag dat werkplezier sabotteert te verminderen.

 

werkplezierspelIn de training wordt gewerkt met beproefde instrumenten voor managementontwikkeling: Het Leiderschapsspel, het Inspiratiespel, de Motivatiematrix en het WerkplezierSpel.

De dag is een kadootje voor jezelf, je wordt meer bewust bent van je eigenheid en kracht als leidinggevende en je weet wat wat je kunt doen om je invloed te vergroten.

PeterGerrickensDe Trainer

Peter Gerrickens is voor iedereen die Managementboek Magazine leest een bekende naam. Hij wordt geregeld geroemd vanwege de spellen die hij heeft ontwikkeld. De spellen kunnen uitstekend worden ingezet in het kader van managementontwikkeling. Peter heeft jarenlange ervaring met de inzet van de spellen in diverse settingen.

NB! Naast deze training verzorgt Peter Gerrickens bij De Ommezwaai op vrijdag 14 mei 2014 de training 'Spelend coachen', waarbij je leert hoe je als coach, docent, hulpverlener of leidinggevende de spellen kunt inzetten in gesprekken met anderen.

Trainingstijden: 09.30-16.30 uur (zaal open 09.00 uur)

Plaats: De Ommezwaai, Van Egmondstraat 5, Castricum

Hier vind je de routebeschrijving en overnachtingsmogelijkheden.

TOP